van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

← Back to Events

Niravo den heijer

|https://www.sacredspirit.work/

Merk je dat je in het dagelijks leven problemen ervaart in je lichaam? Dat je veel in je hoofd zit en moeilijk kunt voelen? Zijn er gevoelens als verdriet, eenzaamheid, angst, boosheid of seksuele gevoelens en weet je niet hoe je daarmee om kunt gaan? Merk je op dat je liever naar een ander luistert dan op jezelf te vertrouwen? Heb je het gevoel dat je aan het overleven bent? Wil je weer op jezelf kunnen vertrouwen? Wil je jouw kwaliteiten weer kunnen benutten? Zou je meer bewust in het leven willen staan? Meer je levensenergie laten stromen en van het leven genieten?

Dan kan deelname aan de mannencirkels, of lichaamsgerichte coaching en therapie een ingang voor je zijn om onopgeloste kwetsuren, angsten, boosheid en verdriet te helen zodat er meer verbinding kan ontstaan met jezelf in het leven van nu.
Jouw behoeften, verlangens en kwaliteiten worden weer zichtbaar. Je kunt vanuit jouw eigen wijsheid, jouw kracht en zachtheid weer gaan leven.

Ik help je om je bewust te worden van je authentieke kracht en zicht te krijgen op patronen die je niet meer dienen maar belemmeren om voluit te leven. Hierdoor wordt het eenvoudiger de verantwoordelijkheid voor je leven in eigen hand te nemen, zodat je keuzes kunt maken die jou dienen.

Mijn naam is Niravo den Heijer. Al op jonge leeftijd ben ik op zoek gegaan naar mijn wortels. Naar de verbinding met mijn oorspronkelijke zelf, mijn lijf en levenskracht. Na een soms harde en grensverleggende ontdekkingsreis, waarbij ik werkte als militair, brandweerman en duiker, kan ik nu als psychotherapeut uit eigen ervaring mijn inspiratiekracht doorgeven in het begeleiden van anderen.  Op mijn website vind je heldere en hopelijk inspirerende informatie. Het doel van de sessies is dat je onder mijn professionele begeleiding jezelf weer vindt. De opleiding Primal Rebirth therapie die ik bij het Aumm-instituut heb voltooid, voelt als een waar geschenk. Een stevige persoonlijke bodem waar ik op rust en waarin ik aard, om mezelf telkens verder te ontplooien.     

 

Niravo den Heijer Coaching & Lichaamsgerichte therapie | www.sacredspirit.work

 

  • There were no results found.