van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

← Back to Events

Niravo

Workshop Open Huis 16 maart: Mannencirkel

Er ligt een belangrijke taak voor mannen om opnieuw gestalte te geven aan een mannelijke wereld, waarin zorg en broederschap weer de basis vormen in plaats van competitie en wantrouwen.

De bedding van een groep mannen geeft draagvlak en is een spiegel om jezelf als man beter te leren kennen. Onder mannen verdwijnt de noodzaak om je in te houden, terug te trekken of iemand te plezieren. Mannen vinden zichzelf terug in het gezelschap van andere mannen.

De cirkels hebben een vaste opzet met lichaamswerk, ruimte om te delen en oefeningen rond thema’s die samenhangen met man-zijn. Samen creëren we een veilige ruimte waarin we onze mannelijkheid kunnen herontdekken en waarin je jouw ervaringen met andere mannen kunt delen.

Om als man gewoon jezelf te kunnen zijn, te gaan staan en je ruimte in de wereld in te nemen. Tegelijkertijd krachtig en kwetsbaar.

niravo den heijer

Al op jonge leeftijd ben ik op zoektocht gegaan naar mijn wortels, naar de verbinding met mijn ware zelf. Een soms harde, grensverleggende maar ook wonderbaarlijke ontdekkingsreis waarbij ik mijn eigenheid en inspiratiekracht steeds meer ontdek en kan tonen.

Ik ben van nature erg nieuwsgierig en leergierig en leg snel verbindingen. Ik verlaat graag de gebaande paden om nieuwe wegen te verkennen. Zo raak ik steeds beter afgestemd op de ‘natuurlijke stroom’ van het leven. Vol verwondering bewandel ik dit pad, waarbij ik steeds meer mijn hart gebruik als richtinggevend kompas.

 

Upcoming Events

  • There were no results found.