van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl

Werkritme en ervaring opdoen in een inspirerende en ondersteunende werkomgeving

centrale ruimte 2

Heb jij op dit moment om de een of andere reden geen betaald werk en wil je graag richting een positieve daginvulling die bij jou past? Bij Edanz kun je in een warme en begripvolle omgeving werkritme en ervaring op doen en een bijdrage leveren aan een inspirerende community van mensen en ondernemers. Bij ons gaat het in eerste instantie om dat jij bij ons kan leren/doen wat jij belangrijk vindt en je samen met ons kan groeien.

Edanz is een centrum voor groei waar werkstudio’s worden verhuurd voor workshops, dans, yoga of meditatie, atelierruimten. Er zijn ook flex-werkplekken en vergader-, therapie-, en sessie-ruimten.

We hebben enkele plekken beschikbaar voor mensen die een bijdrage willen leveren aan het team van de dagelijkse leiding.

Werkzaamheden

Samen met de gastheer/vrouw zorg je dat:

  • bezoekers zich welkom voelen.
  • er een prettige sfeer is in de centrale ruimte.
  • er aantal licht huishoudelijke taakjes worden verricht, zoals het zetten van koffie/thee, passende muziek, sfeervol maken, het in- en uitruimen van de vaatwasser.
  • tijdens de lunch en het avondeten de tafel gedekt is en wordt afgeruimd.
  • Daarnaast werk je samen met de vrijwilligerscoördinator en voert ook (in overleg) ondersteunende taken uit voor zowel de vrijwilligerscoördinator en het management.

Je hoeft geen ervaring te hebben op het gebied van dagelijkse leiding. En ook niet met meditatie of yoga (: Als je wilt kun je gratis meedoen aan alle Edanz-events.

De werktijden bestaan uit een of meerdere dagdelen die in overleg kunnen worden ingevuld. Edanz is 7 dagen in de week geopend van 09.00 tot 22.30. We gaan ervan uit dat we voor iedereen wel passende werktijden kunnen vinden.

Deze vrijwilligersfunctie is ook geschikt als participatiebaan.

Ben jij op zoek naar een uitdagende vrijwilligersbaan in een inspirerende omgeving?

Neem dan contact met ons op:

T.a.v. Sarah Lewis

team@edanz.nl

050 8539262