van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl

Werkritme en ervaring opdoen in een inspirerende en ondersteunende werkomgeving

centrale ruimte 2

Heb jij op dit moment om de een of andere reden geen betaald werk en wil je graag richting een positieve dag invulling die bij jou past? Bij Edanz kun je in een warme en begripvolle omgeving werkritme en ervaring op doen en een bijdrage leveren aan een inspirerende community van mensen en ondernemers. Bij ons gaat het in eerste instantie om dat jij bij ons kan leren/doen wat jij belangrijk vindt en je samen met ons kan groeien.

Edanz is een centrum voor groei waar studio’s worden verhuurd voor workshops, dans, yoga of meditatie en muzikale en creatieve activiteiten. Ook zijn er ruimtes voor vergaderingen, therapie en sessie.

We hebben plekken beschikbaar voor mensen die een bijdrage willen leveren aan het team van de hosts/gastheer/gastvrouw en dagelijkse leiding.

Werkzaamheden

Samen draag je zorg voor dat:

  • bezoekers zich welkom voelen.
  • er een prettige sfeer is in de centrale ruimte.
  • er aantal licht huishoudelijke taakjes worden verricht, zoals het zetten van koffie/thee, passende muziek, sfeervol maken, het in- en uitruimen van de vaatwasser, de was.
  • tijdens de lunch en het avondeten bestellingen noteren en afrekenen.

Je hoeft geen ervaring te hebben op het gebied gastheer/vrouw en dagelijkse leiding. Affiniteit met de functie is fijn. Ook hoef je geen ervaring te hebben met de diverse activiteiten bij Edanz, wel leuk is: Als je wilt kun je gratis meedoen aan alle Edanz-events.

De werktijden bestaan uit een of meerdere dagdelen die in overleg kunnen worden ingevuld. Edanz is 7 dagen in de week geopend van 09.00 tot 22.30. We gaan ervan uit dat we voor iedereen wel passende werktijden kunnen vinden.

Ben jij op zoek naar een uitdagende vrijwilligersfunctie in een inspirerende omgeving?

Kom gerust langs of mail naar vrijwilliger@edanz.nl